El Diari de l´Educació

El Diari de l’Educació és un projecte periodístic de la Fundació Periodisme Plural, una iniciativa sense ànim de lucre engegada per un grup de periodistes, comunicadors i intel·lectuals, amb la intenció de defensar l’exercici d’un periodisme independent i compromès -per una banda- i els valors de progrés i solidaritat -de l’altra.

La redacció d’El Diari de l’Educació estarà integrada pels periodistes João França i Pau Rodríguez, redactors encarregats del projecte, i la resta de l’equip de la Fundació Periodisme Plural: els també periodistes Benoit Cros, Tomeu Ferrer, Víctor Saura, Noelia Román, Toni Polo i els fotògrafs Edu Bayer, Enric Català i Carmen Secanella.

Coordinaran el projecte el president de la Fundació Periodisme Plural, Josep Carles Rius, i el periodista Juan José Caballero.

A més, El Diari de l’Educació comptarà amb un Consell Assessor, un conjunt de de professionals, experts i acadèmics del món de l’educació que ens orientaran i valoraran la nostra tasca.

Per fer un periodisme de profunditat, tan rigorós com compromès, la redacció d’El Diari de l’Educació compta amb el suport d’un Consell Assessor format per persones expertes en diverses qüestions relatives a l’educació i representatives de la comunitat educativa.

Formato 
Web
Fecha 
De 2013 hasta 2014
Licencia 
Copyright